Cel mai mare producător de ciocolată belgiană.

Callebaut este prezent pe piață de peste 110 ani, fabricând ciocolată în Belgia din 1911, de la boabe până la baton. Pe parcursul acestei perioade, atât lumea cât și profesia lor s-au schimbat semnificativ, iar ei au căutat constant să se îmbunătățească. Ciocolata lor evoluează împreună cu consumatorii pentru a răspunde provocărilor actuale.

Manifestul Callebaut subliniază importanța evoluției și a pasiunii pentru meseria lor. Nu se concentrează doar pe perfecționarea ciocolatei pentru succesul personal și în afaceri, ci și pe crearea unui viitor mai bun pentru toți, de la fermieri la artizani și bucătari, până la clienții acestora.

În urma testelor de gust și cercetărilor desfășurate în mai multe țări, Callebaut a fost desemnat ca brandul de ciocolată belgiană preferat de artizani. Gustul ciocolatei lor este apreciat la nivel global, fiind preferat de 7 din 10 consumatori belgieni.

O recunoaștere a excelenței!

Cunoașteți probabil din postarea anterioară, Ce fel de ingrediente folosește Cofetăria Collage , că toate produsele pe care le regăsiți la Cofetăria Collage Constanța sunt preparate din ingrediente naturalefără premixuri, afânători sau alte prafuri neprietenoase. Prăjiturile și torturile sunt preparate întotdeauna cu ouă proaspete, lapte, unt, si “ciocolată belgiană de cea mai bună calitate” cu arome naturale

„În ceea ce privește specialitatea Collage, noi realizăm diferite combinații de fructe cu ciocolată, ciocolată cu vișine în liquor, ciocolată cu pere, ciocolată albă cu neagră și lista poate continua. Acestea sunt rețete proprii pe care le-am realizat folosindu-ne creativitatea și totodată încrederea că rezultatul va fi delicios”, spunea cu ceva ani în urmă într-un interviu acordat “Observatorului de Constanta” , șef cofetar, Georgeta Călin.

„Se acordă distincția CALLEBAUT TOP CUSTOMER pentru importanța colaborării derulate pe parcursul ANULUI 2023 partenerului COFETARIA COLLAGE S.R.L.”

Acordarea distincției evidențiază calitatea colaborării dintre Callebaut și Cofetăria Collage, indicând nu doar volumul de business, ci și nivelul de încredere și profesionalism demonstrat de-a lungul unui an de parteneriat fructuos. Cofetăria Collage primește o validare publică a angajamentului său de a menține standarde înalte în utilizarea produselor Callebaut, reflectând excelența în domeniul lor.

Această recunoaștere marchează importanța relațiilor de lungă durată în industria alimentară, în special între producătorii de ciocolată premium și artizanii care își construiesc reputația pe baza acestor produse. Acordarea titlului „Top Customer” de către Callebaut nu este doar o etichetă de prestigiu, ci și un mesaj despre colaborarea de succes care contribuie la creșterea și diversificarea ambelor părți.

Distincție reflectă mai mult decât o simplă apreciere comercială — este o confirmare a valorilor comune și a performanței constante, fiind o validare importantă în lumea competitivă a produselor de cofetărie de top.

Vă așteptăm cu drag!

Vă invităm să ne vizitați, să descoperiți și să vă bucurați de gama noastră variată de produse dulci, autentice, pe care vi le oferim cu mult drag!