php Cofetarie Patiserie Collage Constanta

Cofetaria Collage - Cofetarie in Constanta

Torturi evenimente speciale Collage

Torturi botez Constanta

Torturi Botez Collage Constanta

Torturi botez Constanta

Tort Botez Constanta – Cofetaria Collage

Pentru comenzi personalizate sau cu figurine 3D, trebuie sa veniti sa comandati cu minim 7 zile inainte, pentru ca noi sa putem sa realizam figurinele in functie de preferintele fiecaruia. Venirea pe lume a unui copil este un motiv de reala bucurie! La fel este si momentul crestinarii sale. Pentru a celebra primul moment important din viata copilului dumneavoastra este nevoie de o petrecere bine organizata, iar un astfel de eveniment nu este complet fara un TORT DE BOTEZ! Cofetaria Collage Constanta va ajuta sa ii oferiti micutului sau micutei dumneavoastra un tort de botez unic! Un tort de botez poate lua forme haioase, intruchipand personaje de desene animate sau decoruri vesele, ori poate fi decorat cu poze sau poate avea forme clasice. Pentru orice varianta ati opta, rezultatul va fi cel pe care vi-l doriti: un tort de botez perfect!
Interiorul tortului poate fi ales dintre sortimentele de prajituri disponibile in cofetaria Collage Constanta sau poate fi adaptat cerintelor dumneavoastra. Spre exemplu, puteti opta pentru: tort de botez cu ciocolata si visine, tort de botez special, tort de botez Collage, tort de botez cu ciocolata si nuci, tort Regal, tort Joffr, tort alb si negru, tort Krantz, tort mere si migdale, diverse mousse-uri. Crema, blatul si glazura vor fi create integral in laboratorul nostru din materie prima de cea mai buna calitate, proaspata si naturala, ceea ce va face ca tortul de botez sa aiba un gust desavarsit. Daca doriti ca tortul de botez sa fie decorat cu figurine sau alte tipuri de decoratiuni din zahar, acestea vor fi pregatite pe loc, conform cerintelor dumneavoastra. Va asteptam cu drag la cofetaria Collage Constanta pentru a crea impreuna un tort de botez special!.

Cele mai populare torturi de botez

Un tort de botez reusit trebuie sa exprime bucuria si emotia momentului pe care il celebrati! Un tort de botez prefect trebuie sa fie preparat cu multa delicatete, dragoste si daruire, deoarece marcheaza primul dintre cele mai importante moment din viata copilului dumeavoastra.