Cofetaria Collage - Cofetarie in Constanta

Candy Bar Collage

Candy Bar Constanta

Candy Bar miniprajituri Constanta

Candy Bar Constanta

Candy Bar Constanta – Cofetaria Collage

Cofetaria Collage Constanta este locul in care puteti gasi cel mai mare sortiment de miniprajituri pentru candy barul perfect! Miniprajiturile din confetaria Collage sunt preparate exclusiv manual din ingrediente naturale de foarte buna calitate. Toate miniprajiturile sunt umplute cu creme obtinute prin fierbere, care contin intotdeauna arome naturale, cacao si ciocolata Belgiana de cea mai buna calitate, unt, lapte si oua proaspete. Blaturile si foile prajiturilor sunt obtinute prin metode clasice, fara a folosi premix-uri pentru aluaturi, coloranti sau conservanti care ar altera gustul delicios al mini prajiturilor. Miniprajiturile pot fi dispuse in diverse combinatii de gusturi si sunt excelente pentru evenimente festive, candy baruri si petreceri.
Iata doar o mica parte din miniprajiturile oferite de cofetaria Collage Constanta:
MINIPRAJITURI CU STAFIDE IN LICHIOR; MINIPRAJITURI CU LAMAIE SI CIOCOLATA; MINIAMANDINE; MINITARTE CU FRUCTE DE PADURE; MINITARTE CU FRUCTE EXOTICE; MINIPRAJITURA CU LAPTE SI COCOS; MINIPRAJITURA CU LAMAIE; MINIPRAJITURA CU CARAMEL; MINIPRAJITURA ORANGE; MINIPRAJITURA ALB SI NEGRU; MINIPRAJITURA CU SAMPANIE; MINIPRAJITURA COCOS; MINIMASCOTE; MINICABANE; MINIECLERE; CUPCAKES; MACARONS; CUPE CU DIFERITE UMPLUTURI

Cele mai populare produse pentru candybar

Miniprajiturile reprezinta o reinterpretare la scara mica a prajiturilor pe care le gasiti in cofetaria noastra si care se pot aranja in diverse accesorii pentru a organiza coltul dulce al evenimentului dumneavoastra special.